Bli med på 1. mai feiring
Bilde fra 1.mai toget i 2022 hvor Leieboerforeningen samlet 3-400 personer.
I Oslo markerer vi 1. mai med en tradisjonell 1. maifrokost for leieboere og andre som sympatiserer med leieboersaken. Klokka 0930 – 1100 serverer vi deilig frokost, boligpolitisk appell og hyggelig samvær.  Vi har laget plakater sammen med noen av medlemmene våre, og etter frokosten går vi sammen til Youngstorget. Du kan selvsagt også delta på frokosten selv om du ikke vil gå i tog.

Boligpolitisk 1. mai frokost hos Leieboerforeningen!

Leieboerforeningen gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer boligpolitisk 1. mai frokost for alle medlemmer i Oslo regionen.
Publisert:

Bolig og arbeid er to sider av samme sak. Ingen kan forventes å kunne skjøtte et arbeid, hvis man ikke har et trygt hjem å gå til når arbeidsdagen er over. Det gjelder også oss som leier boligene våre.

Fagbevegelsen har tradisjonelt hatt en sterk kobling til boligsaken, og vi ser nå igjen at fagbevegelsen er på ballen og setter boligsaken på agendaen. Det er vi i Leieboerforeningen veldig glade for. Sammen står vi mye sterkere! I 2023 var det flere enn 200 som gikk sammen med oss under hovedparolen med krav om en ny ikke-kommersiell  leiesektor.

Møt opp hos Leieboerforeningen i Fafo-huset i Borggata 2B kl. 9.30.

Vi spiser sammen i kantina på grunnplan. Deretter går vi samlet til boligseksjonen i toget.

Frokosten er gratis, men du må melde deg på. Det gjør du her: https://tally.so/r/wzqEXg

I forkant av 1. mai arrangerer vi også paroleverksted.

Paroleverkstedet blir holdt tirsdag 23. april fra kl. 17-19 i våre kontorer i Borggata 2B. Vi lager plakater og banner til å ta med i toget 1. mai.

Leieboerforeningen stiller med alt av utstyr, og vi serverer noe enkel mat.

Meld deg på ved å sende en epost til Leieboerforeningen på lbf@lbf.no

God kampdag!