Prosjektmedarbeider søkes til Boligmerket

Prosjektmedarbeider søkes til Boligmerket

Boligmerket er et prosjekt for å utvikle en merkeordning for leiemarkedet. Vi søker nå en prosjektmedarbeider som skal bistå i arbeidet med å prøve ut merkeordningen på ulike type utleieaktører.
Publisert:

Boligmerket utvikles av Nedenfra Ideelt AS sammen med Leieboerforeningen, Pådriv Oslo og Norsk Eiendom. Vi skal nå igang med pilotering av Boligmerket.

Gjennom piloteringen vil vi konkretisere og justere kriterier og innretting av konseptet i løpende dialog med utleieaktører, representanter for leieboere, offentlig sektor og andre interessenter. Målet er å utvikle en modell som gjør det enkelt å bruke for utleier, og enkel å forstå for leietaker. Dersom dette lykkes vil det være en åpen frivillig ordning som alle som leier ut bolig i Norge kan ta i bruk.

Du må kunne jobbe selvstendig og prosjektbasert, og ha kunnskap om bolig som fagfelt. Det er mulig for studenter å søke. Oppdraget vil være for omfattende til at det kan tas ved siden av studiene, men kan tas som en del av en relevant utdanning, for eksempel som tema for en mastergrad.

Les mer om prosjektstillingen her